Torsdag.

Trött

Huvudvärk

Fryser

Borde tänkte på refrängen kanske?

Fredag imorgon, jobbar till 14.

Sen helg.

Skönt


21.00 It's monday, I'm in love.

Jobbat idag. Lite extrapengar skadar inte. Hade även möte på kvällen.

Alla människor har framtidsdrömmar eller hur? Eller jag hoppas i alla fall att du har det.

Jag har framtidsdrömmar. Jag hoppas att alla kommer att slå in och att jag då har nya drömmar och önskningar om hur framtiden ska bli. Drömmar om bröllop, ny bil, ett eget drömhus, att jag är sund och hälsosam och att vi får några barn. Kanske kanske... Hoppas hoppas...

Blocket.se är nog den internet-sida som jag spenderar mest tid på nu. Flera gånger om dagen går jag in där och kollar och sitter minst 30 min/gång. Ska jag hitta någon bil snart eller?!?! =)

Lite huvudvärk. Börjar 7 imorgon, måste upp före 6. Gäsp... =)

Uppdaterar mer en annan dag. Puss

Söndag...

Jahapp... Då var det Söndag. Jobbar imorgon, lite extra. Bra det. =) Sen möte på kvällen... Även extra cash... Men de kommer ju först i slutet av nästa månad. Så denna månad får vi inte slösa lika mycket pengar, jag och karlen. Tur att vi inte är slösor... Det enda jag måste göra är ju, som jag gjort letat i flera veckor nu, att köpa en ny bil... Jag hittar ingen som jag verkligen, verkligen vill ha... Måste hitta en snart, annar sfår vi köpa en skrotbil för 30 000  och sen får det vara bra för några år.

Började kolla Pestens Tid igår, dock är den 6 timmar lång, så vi såg 3 timmar igår och så ser vi resten idag... Stephen King.... uaäää... Skrämmande... =)

Ja, då var funderingarna uppe igen på hus... Vi är så sugen att köpa en tomt och bygga ett fint litet (stor egentligen) hus.... =) Har för många krav för att det egentligen ska finnas något hus som har allt jag vill ha om jag inte bygger ett själv. =)

Det räcker så. Tjo!

Glad för allt stöd.

Sitter här och börjar komma på lite funktioner med detta bloggande. Ser att man måste godkänna kommentarerna... :P Börjat göra det nu. Läser och blir glad för alla råd och stöd. Jag vet att det kommer bli tungt men jag ska kämpa.

Det är riktigt roligt att upptäcka att någon faktiskt läser min blogg. =) Trodde inte det från början, men försöker med lite reklam på msn och fejjan. :P

Snart dags att sova. Är trött. Ännu inte hittat någon bil. Blir det en ny Saab eller en 4hjulsdriven sak?! Passat, Skoda Octavia kanske?! =)

Fredag imorgon. Denna vecka har gått lite för fort, har inte hunnit med och hunnit fatta att jag jobbat denna vecka. =) Hoppas vi får en bra och mysig jobbdag imorgon. Mer bilkoll... Måste provsitta säger Larsson... Så jag ska provsitta! Alla bilar  jag ser! =)

Fryser, fryser. Trots varmt te och varmt kaffe. Dags för sängen men strumpor och vantar. =) Kollar bara lite handboll.

Måste bara skriva hur STOLT jag är över min underbara syster! Hon är så stark och duktig, modig och vacker! Kan stolt säga att det är MIN syster... (Jaja, P-M och Salle får väl oxå vara stolt över det) =)

Puss älskade syster!

Uppdatering...

En liten uppdatering av mitt liv. Inte så värst mycket som har hänt, men är som roligt att skriva av sig lite så kanske livet lättar. 

Trött som tusan igår, somnade i soffan framför en film. Blev att gå och lägga sig, tyvärr vaknade jag till liv då och låg och läste en stund. Var ruskigt trött i morse. Klev upp och fixade i ordning mig och åkte till jobbet där jag hängde helda dagen. Känns bättre och bättre dag för dag. Hade samling med storbarnen och det gick ju galant. Toppenskoj!

Trött idag också. Hade gärna velat sova en snutt. Men vet att jag då får svårigheter att sova inatt, så jag sätter mig här framför datorn istället för att att läsa en bok, för läser jag, så somnar jag.

Är ruskigt frusen nu för tiden. Händer och fötter blir aldrig varma. Märker det främst när jag ska sova. Är alltid iskall om fötterna även om jag ligger under täcket en längre tid. Måste nog börja sova med sockar, men även kanske vantar när jag läser. =)

Middag, orkar inte. Vet att jag snart  måste ställa mig och göra i ordning något att äta när Stefan snart kommer hem. Blir väl korv och makaroner.

Ska nog ta mig en kopp hett grönt mint-te med honung i. Det suktar jag efter. Då blir jag nog varm. Dags för det.

Söker bil med ljus och lykta.

Skrev ett långt inlägg för några dagar sedan men det blev något vajjsing och inlägget försvann. Agnes morrade och orkade inte skriva om det.

Letar bil like crasy... Börjar bli less, men även van och börjar lära mig lite... Vi vet inte riktigt vad vi vill ha... EN likadan som vi haft? En sedan? En annan modell?! Volvo? Saab? Japanare? Hur ska man kunna välja?! Är det inte bara att köpa en och så är det bra sen?! =) Varit på ett flertal olika bilfirmor, kollar blocket och är runt och kikar på bilarna privat, kollar kvarndammen.se osv.... Hittar väl rätt någon gång...

Jobbar och står i.... Känns bara bättre och bättre. =) Trivs bra, försöker ta för mig och "visa framfötterna". :P Vilket jag missade på förra jobbet... Dock är detta bara ett vikariat men det känns ändå bra verkligen göra sitt bästa och inte hålla igen. Underbara kollegor! =) Söta små barn...=)

Känner mig allmänt orolig och nervös... Inför livet, framtiden... Allt... Hoppas känslan går över snart... Är som jobbigt att känna så... Men blir kanske bättre när vi hittat en bil, man har kommit in bättre i gängorna på jobbet och kollat hjärtat och börjat gå ner i vikt...

Vill verkligen gå ner i vikt... Orkar inte detta längre... HJÄLP MIG!!!

Har funderingar på om detta skulle funka:

- Promenad i princip varje dag
- Vattengympa 1 ggr/v
- Styrketräning Brandsta 1 ggr/v
- Skidåkning helgdag 1ggr/v

- Sluta med sötsaker för ett halvår/år.
- Ingen skräpmat.
- Tänka mer positivt. TRO PÅ MIG SJÄLV OCH MIN FÖRMÅGA ATT LYCKAS!
- Våga ta hjälp!

Vad tror du om det? =) Hoppas det kommer funka... Är min plan i alla fall... Jag TROR på mig själv!

Nej, mer bilkoll på kvd.se =)

Pöss!


Hjärtfel?! och ny bil...

Som jag skrivit tidigare så har jag ju voltat med bilen. Så nu är det full rulle efter att hitta en ny bil. Varför är man så låst på just en Saab?! Finns andra bilar... Eller?! Jaja, försöker titta efter en bil till Agnes... Har du en fin bil, inga fel vill jag ha på den, så hojta till... Får inte vara för dyr heller... :P

Sen så är jag något orolig... De ringde från kirurgen på sjukhuset och berättade att jag har förstorade kärl i mitt hjärta, detta kan innebära att en av mina klaffar inte fungerar som de ska och detta kan ha hänt i olyckan... Om jag är mer anfådd och har sämre kondis än vanligt ska jag uppsöka vårdcentral.... Hoppsan vad tungt och andas jag fick.... :P

Nej, blev orolig som fan faktiskt... Ska till vårdcentralen 2/2 och hoppas att de kan lyssna efter blåsljud på hjärtat... Min egentliga anledning för besök till läkare är att få hjälp att gå ned i vikt, eller få remiss eller något till någon som kan hjälpa mig. Hoppas att jag inte har något blåsljud på hjärtat men om det finns där vill jag ha hjälp... Mamma säger att det kanske även kan vara något medfött, för vem fan har kollat på mitt hjärta innan detta?! Ingen... Och farmor dog ju ung... Kanske inte bara är dålig kondis man har, kanske har man hjärtfel?! Om det är det ska jag skylla på att det är därför jag är fet som en gris... För att jag alltid haft dålig kondis och inte orkat träna... :P Vi skyller på det... ;)

Det går bra på jobbet... Eller hyfsat bra... Så pass bra man kan förvänta sig då... :P Har gått tre dagar nu och börjar rota mig lite... ;) Trivs i alla fall toppen bra!! Fina lokaler, underbart trevlig personal och barnen har så mycket att ge mig...

Blir bara så ruskigt sugen efter ett eget knyte.... :P

Jaja, dags att slappna av efter en jobbig dag... =)


Nu ska julen ut...

Det är bloggskrivandet gick lite segt för min del märker jag. Men det kanske kommer mer när man väl kommer igång ordentligt. Ska väl skriva några rader om vad som händer i mitt liv...

Första dagen på mitt nya jobb... skulle bli i onsdags... På väg till jobbet så körde Agnes i diket och bilen voltade över. Den dagen tillbringade jag på sjukhus.... Sen pratade jag med min rektor och är hemma till på tisdag då min första dag blir istället. Får lite extra "semester"... Inget självvalt, det lovar jag. Bilen blir skrot dock... Tråkigt nog... Måste köpa en ny. Måste göra det snart, för vi måste ha två bilar för att ta oss till jobbet... Tyvärr säger jag, inge bra för miljön men jobbar man på två olika orter är det tyvärr nödvändigt... Hur jag mår kanske är en fråga som kommer upp? Jotack, det är bra... =) Åkte ambulans för att man tydligen ska det efter att ha voltat med bilen. Fick vara på akuten tills de röntgat mig och sett något när de röntgat hjärtat... Shit tänker jag. Men de var osäkra på vad det var och det kan lika bara ha varit hjärtat som slog. Men eftersom de itne var säkra ville de hålla mig kvar för ytterligare en röntgen dan efter. Sen kräktes jag oxå så de ville ha mig på observation för att se att jag inte har någon hjärnskakning. Kanske hade en lättare hjänskakning, de var inte hundra om det var det eller chocken som släppte... Men efter att ha röngat med kontrast ännu en gång senare på dagen så såg de att allt var bra med mig och eftersom jag ändå mådde så pass bra fick jag åka hem då istället för dagen efter. Jippi sa jag, sjukhus är inte mitt favoritställe... Dock tror jag att jag har kommit över lite av min spruträdsla... För fick endel nålar i onsdags och en del stick, men det gjorde ondare att ta av tejpen efter att  droppet togs bort... :P

Dock känns allt ganska bra, har fått veta att jag får jobba mer än det var sagt innan!! Skulle bara jobba 50 % i januari och sedan 80 % resten av terminen. Dock visar det sig att jag får jobba tis-fre till 14 feb och då gå upp i heltid!!! Underbart! Strålande! Helt fantastiskt roligt! =)

Igår hade vi en lite gathering... Träffades ett gäng vänner och drack lite och pratade, dansade och sjöng...=) Glömde singstar, men får ta det nästa gång. Var ruskigt trevligt! TACK! =)

Nu har jag städat ut en del av julen, resten får Stefan ta. Han smet ut med skotern, men det innebär inte att han inte måste hjälpa till... :P Gardinerna får hänga kvar en stund dock... Det gör inget... ;-)

Fyller i mer en annan dag vad som händer i mitt liv... Kanske på tisdag då jag jobbat första dagen och kan berätta hur det var... :P

Tuudels!

RSS 2.0