Mycket har hänt...

Oj vad länge sen det var jag uppdaterade bloggen. Jag har helt enkelt inte haft lust. Men idag föll lusten på igen och det känns superkul. Jag älskar att skriva. Dock är det så mycket jag skulle vilja skriva för det känns som om en hel del har hänt sen sist jag skrev.

Beteendemedicin, vi börjar där eftersom jag nämnde det i förra inlägget som var i: oktober! Väldigt lång tid sen jag skrev. I alla fall så har jag varit på en återträff idag, andra dagen av återträffen är imorgon. Sen får jag klara mig själv i tre månader. Läget med beteendemedicin är att de hjälper mig att genomföra en livsstilsförändring, vad gäller kost, motion, stresshantering och att jobba med sig själv. Det var först en grundträff på två veckor och sedan är det återträffar var tredje månad med två dagar. För mig går det sakta med vikten, sakta sakta, men det går ner i alla fall. Hellre sakta än inte alls  eller ändå värre upp försöker jag intala mig. Men jag behöver dessa tillfällen med återträffar för peppning och för att kunna sätta upp nya kortsiktigare mål än ettårs-målet och för att träffa alla och peppas av att vi alla har bra stunder men även att det inte bara är jag själv som har downs. Men med motionen går det bättre, tycker jag tränar mycket mer än förr och har bättre kondis har jag hört. Har även mycket mer grönsaker till maten och äter oftast en portion. Det känns alltså bättre överlag.

Över till jobbet kanske som jag också nämnde sist. Trivs som fisken i vattnet i Hällnäs. Kan inte säga mer än att får jag, så vill jag stanna lääänge.

Nu kommer vi till det jag knappt kan hålla mig från att berätta. Vi har köpt hus! Ett fint rött hus i Tavelsjö. Känns toppen. Från och med 1 juli är vi husägare. Den 30 juni får den som känner sig manad släpa sig hit och hjälpa till att flytta. Känns toppen att äntligen få ett eget hus, vi har sökt och nu anser jag att vi hittat det som passar oss perfekt. Det har kvaliteter som jag söker.

Nu ska jag se till att komma upp i tiotusen steg idag, tusen steg kvar för det. Rör på arslet Agnes!

RSS 2.0