Feber och hosta.

Har jag sagt att det är roligt med barn? De har varir förkylda i två veckor nu. Elsa har hosta som kommer och stör varje natt under en timmes tid. Ja den förekommer dygnet runt men är intensiv och riktigt störande på natten då hon hostar konstant periodvis.

Angelica får dras med feber. Hon fick feber i lördags och den var runt 40 grader. På måndag var hon feberfri. Nu inatt kom den på besök igen. Jag hoppas på snabbvisit.

Det är jobbigt när ens barn är sjuka. Ja att jag inte får sova må vara, men jag tycker så synd om dem som inte får må bra. Att de ska behöva lida och få störd sömn. Jag önskar att man kunde ta det som är besvärligt och gör ont till sig själv istället så de får må bra.


Vi är nu uppe i Gällivare. Närmare bestämt i kära lilla Kullen. Här har vi varit en vecka och sjukat oss. Jag trodde förkylningen skulle gå över fortare för de små... Sista gången vi hälsar på såhär med mammaledighet bara jag och barnen för nästa gång vi kommer är det semester för deras far och sen till hösten börjar jag jobba så då går det inte att ränna upp flera gånger per termin.

Nu sitter jag med Elsa i famnen då hon hostar lite mindre än om hon ligger i sängen. Det verkar som om det lugnat ner sig med hosteriet för stunden. Tog bara ca 45 minuter denna gång. Kanske dags att knyta sig.

IPad

Nu har vi blivit med IPad och jag försöker mig på att blogga från den. Dock har jag inga bilder att tillgå eftersom vi ej hunnit fota med denna apparat. Jag håller på så smått att lära mig hur det funkar. Apple är klurigt tycker jag.

På torsdag styr jag och flickorna kosan norrut och besöker familjen där i Koskullskulle och Gällivare. Vi blir uppe en vecka och hälsar på. Måste ju passa på nu för om typ 9 veckor börjar jag jobba. Men vem räknar?

Jag har känt mig riktigt trött och slut nu några veckor. Först har det varit värmen och barnen som sovit dåligt på grund av det. Nu sen nästan en vecka tillbaka så har de varit förkylda och har då sovit dåligt.

Igår var vi in till stan och barnen fick sitt ettårsvaccin något sent. Men det gick riktigt bra och Elsa hann knappt börja gråta. Angelica blev mer ledsen men det gick ändå över fort. De fick lite feber idag men inte så farligt. Jag var beredd på mycket värre i och med att de redan är förkylda. Dock har de sovit dåligt inte och bara bytt av varandra under dagen så ingen extra sömn för mig. Men vem klagar? Jag får ju ändå i slutändan sova mer nu än förr då de sover i egna sängar och bara vaknar till för att de tappat tutten. Dock senaste nätterna riktigt oroligt har det varit, och verkar fortsätta så inatt av vad de visar nu.

Ja nu har jag dragit fram det mesta som ska packas. Nu ska det bara gås igenom en sista gång för allt ska rymmas i en ryggsäck. Barnens och mina grejer. En utmaning? Javisst!

Godnatt!


RSS 2.0