Min första roman i bloggens värld...

Tjosan!

Jag har alltid tyckt att det är trevligt att blogga (eller skriva dagbok som jag tänker på bloggning som). Så även om ingen läser bloggen tycker jag att det är skönt att skriva av mig mina tankar så att det ryms fler i skallen min. =)

Nu under julen har det hänt mycket roligt och spännande. Allt kommer jag nog inte att komma på men ska skriva det som känns vettigt och det jag kommer ihåg.

Mitt liv började med att jag föddes för över 24 år sen. Jag gick hos lite olika dagmammor här i Kullen, sen började jag förskoleklass och sen gick jag hela min grundskola på Myranskolan. Tårar flödade sista dagen i nian. Gymnasiet gick jag på Välkommaskolan, samhälls med inriktning mot företags, 3 år av mitt liv. Sen flyttade jag till Umeå och läste till lärare i 4 år. Är nu utbildad förskole- och grundskollärare. Jag jobbade ett år på sameskolan i Gällivare främst som klasslärare i 1-2;an. Minns de små söta eleverna ännu. Hoppas de har det bra. Det senaste halvåret har jag jobbat på språkskolan på mariehem i Umeåoch en förskoleavdelning där. Efter nyår börjar jag jobba i Vännäsby som förskollärare - ett vikariat som sträcker sig till sommaren. Det var min yrkeskarriär. =)

I slutet av nian blev jag tillsammans med min fästman så vi har kilat stadigt i över 8 ½ år. Är lyckligt kär ännu. =) Bor i Tavelsjö som ligger 3 mil utanför Umeå sen 5 år. Trivs kanoners...

Jaja, det var julen jag skulle berätta om. Ville bara skriva av mig min bakgrundsfakta... :P

Kom hem till mor och far i Kullen fredag innan jul. Träfffade släkten och familjen och mös lagom mycket. =) Julafton firades med stora släkten. Det var fantastiskt trevligt... =) Juldan kom sen... Började kvällen med att se filmen Mamma Mia som jag fått i julklapp.... Underbar film... =) For sen till Tobias och hälsade på och drack en flaska vin. Sen blev det Nex... Där träffade jag en bunt med gamla klasskompisar, helt underbart roligt!! Milo och Emma var det riktigt skoj att träffa. Annandagen träffade jag Lina som fyllde år och sen for jag och hälsade på Malin, dit Lizen och Emil och Calle även kom. Liten klassreunion... saknade bara 3 ... =) Riktigt skoj! Och idag träffade jag kusinen och umgicks lite med henne. =)

Det var mitt liv fram till denna dagen. Då vet du!

Många kramar tills vi ses nästa gång!

Välkommen till min nya blogg!

Och nu  är jag helt slut och skriver min första roman en annan dag... God jul om du råkar ramla in här...

RSS 2.0