Morgonpromenader, vattengympa och livet...

Ja... Då kan vi hoppas att jag gått vidare i mitt liv och hittat en annan livsrytm och ett annat tänk... Det kommer ta tid, jag kommer falla dit ibland, men det kommer att gå!

Blev så ispirerad när jag pratade med mamma, hon promererar varje morgon... Lät jobbigt, men inser att det är skönt att slippa gå efter jobbet, då är det lätt att man var och varannan dag helt enkelt skiter i det. Tro mig, jag är den... Så nu har jag under veckan klivit upp 5.45 och promenerat i 30 min, innan jobbet. Det är faktiskt ganska skönt, men man är trött... Igår somnade jag kl. 20.30. Så tidiga morgonpromenader har sina nackdelar... Tur att vi har en inspelningsbar box.

Idag var det vattengympa. Var riktigt skoj faktiskt.  Köpt ett 10-kort, alltstå "måste" jag tillbaka 9 ggr till... =) Blev trött i alla fall, det är väl meningen... =)

Jobbet då? Hur går det där...?! =)
Jag trivs så RUSKIGT bra! Arbetskollegorna är helt underbara... Några asgarv om dagen hör inte till ovanligheterna om man säger så! Önskar man kunde stanna livet ut.... Man får stöttning, tips, uppmuntran och beröm. Det är helt makalöst bra.  Båda barngrupperna är kanonfina.

Vi har fått förhanstjing på en ganska fin tomt i Tavelsjö, en med sjöutsikt (dock inte vid sjön). Är sugen på att bygga hus här. Dock måste vi vara beredd på att det kostar cirkus 2 mille... Känns som saftiga pengar... Men kan vara värt det, om vi bor kvar resten av livet. Vi får se. Vi är sugna...

Men nu, dags för sängen... =)

Förresten! Amanda, roligt att du skrev här. Har du någon blogg man kan kika på? =) Kul att höra av dig och höra hur det går för dig. =) Keep in touch.

Kram!

Tired...

Tjolahopp.

Jaa... Nu har snart första heltidsveckan gått mot sitt slut.. Jobbar 7-12 imorgon... Kallas Superfredag på jobbet... och jag är beredd att hålla med dem! =) Snacka om att man kommer hem tidigt och hinner ta en skön prommis... Om det inte råkar vara så att det är -30 grader som det varit vissa dagar.... =P Men är trött nu... Riktigt trött... Ska nog sova nu... =)

Uppdaterade i alla fall...  Även om det inte blev superlångt... =)

Gonatt

Supergod pastasås och superbra jobb

Att endast hunnit jobba 2 dagar "ordentligt", som jag kallar det, så känns det toppen! Man känner sig redan som om man får mer inblick och barnen vänder sig mer till mig än förr. Det är jätteskoj! =)

Lagade en supergod pastasås till middag! Jag är ju duktig! =) I söndags lagade jag lasagne! Den gick det sisådär med. Men den är ju god. Inte super, men god. =)

Nej, med jobbet känns det bara bättre. Var dock minus 30 grader idag när jag körde till jobbet. Blev varmt till en sisådär minus 23 grader när jag kom hem från jobbet. Skippade promenaden idag. =P Ville inte bli en isbit. =)

Inget annat att berätta. Förutom min 2000 bitars pussel går dåligt. Hunnit med ramen, har som inte motivation för att sätta igång med resten. =) Måste ta tag i det någon gång.

Skriver mer en annan dag.

Ciao!

Då jobbar man heltid...

Första dagen idag, nu har jag börjat jobba heltid. Första måndagen jag jobbar "på riktigt" sen innan jul. Det gick riktigt bra. Allt som dök upp löste vi. Små situationer, som vi klarar av galant nu. =) Känns riktigt roligt att få träffa lite föräldrar för en gångs skull och få prata och berätta om dagen. Men detta blir nog bra. Kommer nog fixa det här jobbet, hoppas jag. =)

Hemma nu, älsklingen fixar middag, ugnspannkaka blir det idag. Inte det jag är mest förtjust i, men det får väl gå ner. Ibland måste man äta det också.

Helgen var mysig. Åt god mat på Olles och hade trevligt sällskap. Igår var en mysdag, skön prommis i solen.

Idag har man jobbat. Det gick bra, som sagt.

Ska börja lägga ut bilder här. På min fina bil kanske. Men det kommer nog. Måste bara få arslet ur och fota snyggingen.

Men dags för middag. Tack för mig, Hej!

Alla hjärtans dag...

Ja, då var den "mest romantiska dagen på hela året" här. =P Solen lyser i alla fall och det äår ganska varmt och skönt ute. Härlig dag med andra ord. Sen har man lyckats med bragden att vara förlovad i 4 år också. Snart dags för giftemål kanske? Äsch, vi ser väl när det händer.

Igår, fredag den 13:e! För mig inföll oturen kring slutet på dagen då mitt högerben började värka nåt så enormt. Det enda jag kan relatera tillbaka till var när jag halkade till lite grann när jag var ute och promenerade på eftermiddagen. Men smärtan var inte trevlig. Vi var hos Kent och Towe och åt lite middag och sen gick vi ner till byapuben. Där var det trevligt med folk men efter en stund fick jag rackarns ont i benet. Smärtan var kvar när jag vaknade, men efter lite massage och stretchning och efter att  hålla benet högt så börjar det kännas bättre.

På jobbet går det bra. Känns som om man börjar komma in i det lite bättre. Måste bara vara mer kreativ! Vad kan man göra med barnen?! Måste bygga upp en ryggsäck!

Idag  blir det en god och trevlig middag på O'learys med Stefan, Kent och Towe. Det  lir nog ruskigt gott! Ska försöka gå karlen att basta med mig sen så att värmen kanske gör att smärtan lättar. Blir nog bra. =)

Men nu, dags för lite lunch. Renkorv med makaroner!!! Jippi! =)

Ha en underbart alla hjärtans! Och sköt om dig!

Tuesday...

Ja, fått förfrågningar om när jag ska uppdatera bloggen... Känner ingen press... =) Men nu är det dags.

Ett tag sen jag uppdaterade sist. Var det en torsdag? =)

Jaja.... Mitt liv i korthet sen dess då...

Hade magsjuka förrförra helgen. Roligt roligt... Har aldrig haft så mkt magsjuka sen jag började jobba... Fy vad det är äckligt... Feber och sånt kan man ta, men att kräkas det skulle jag helst skippa....

Förra måndagen var jag till läkaren. Han lyssnade på mitt hjärta och mina lungor. Allt låter bra... Jippi! Sen skulle han ge mig en remiss till en dietist oxå. Hoppas hon hör av sig snart, så man får hjälp. Har redan börjat jobba, men kan vara skönt att få mer puschning och stöd. Sen tog vi även prover... Tror det var dels mot struma, men fick en lapp hem idag om att alla prover ser normala ut. Så jag är väl frisk då. Bara lite tjockare än vanligt folk, men det ska jag väl försöka reda ut framöver.

Sen gick en arbetsvecka utan större bravader. Denna helg tillbringades i Gällivare. Sambons far fyllde 50 år så det var överraskningspartaj. Åkte upp fredag efter jobbet och kom hem söndag kväll... Hemresan var hemsk!!! Snöade som attans och oplogade vägar och SNÖRÖK så man såg inte ens bilen framför sig! Ruskigt jobbigt! Men att träffa familjen och kramas var värt hemska resan. Mormor och morfar blev också glad över "finbesöket" som mormor uttryckte det. Man känner sig så speciell då... Helst när hon satt och skröt hur stolt hon var över oss. Barn, barnbarn och flera gånger nämnde hon mamma coh pappas lyckade barn... :P Lite stolt själv faktiskt hur välartade vi alla har blivit i familjen Grape-Nutti. =) Men vi brås väl på våra enormt lyckade föräldrar. Kloka och med ett stort hjärta. =)

Snöskottningen när man kom hem var inte lika kul.... Kanske lägger ut lite bilder sen på plogvallen... Den var lika hög som upp till stefans höfter... Fy fy... Skotta i en timme efter en 6 timmars hemsk bilresa... Men så är uppfarten perfekt skottad nu... =)

Så nu är det att jobba på några dagar sen är det helg igen... :P Tänk att man ska ägna resten av livet att längta efter helger och semestrar... =) Lite tragiskt... Även om man trivs jättebra på jobbet så längtar man ändå efter helgen... Men det får man kanske... =)

I helgen är det ju alla hjärtans dag. Då har jag och karlen varit förlovade i 4 år... =) Inte gifta än tyvärr... Blev inte så... Senare kanske... Vi har ju bara kilat stadigt i 8 år och 9 månader. =) Men vi ska ut och äta på Oleary's med Kent och Towe... Ska bli toppenskoj och trevligt.... Och gott... =) En saftig köttbit och en fräsch sallad med et glas rött vin...  Kan nog inte bli bättre med så trevligt sällskap... =)

Bilköpandet går väl sådär... Blivit lite kär i en ford mondeo, sedan, silverfärgad... :P Ingen japanare här inte... =) Storebror försöker och försöker... Men lockas inte alltför hårt...  =P

Blev glatt överraskad när jag kom hem idag från jobbet, en av de få gånger Stefan hunnit hem före mig... Och maten var i princip färdig att serveras när jag kom! Snacka om lycklig! Goda hemmagjorda köttfärsbiffar med hemmagjord pepparsås... Mumma!

Nu dags för en skön vilopaus i soffan till "Halv åtta hos mig".

Då var det uppdaterat!

Krame li kram

RSS 2.0