Ingen inspiration

Herregud så dålig jag är på detta med att blogga. Det är som om inspirationsnerven har varit försvunnen. Viljan finns där - ibland, men jag har som inget att skriva. Det kommer väl bli massa svammel idag som vanligt, men vad gör det. Jag tror det hjälper att få skriva av sig lite. Även om ingen kommer läsa det.

Jag är nere i en rejäl svacka nu vad gäller mitt kämpande med att gå ner i vikt. Har ingen motivation alls till varken träning eller kost. Försöker hålla huvudet ovanför vattenytan något sånär så jag inte dimper ner totalt, men jag tror det är ganska kört... Men får hoppas att det vänder snart och att jag får mer fart och ork och lust.
Men lite gör jag ju ändå - inget godis sen i november och sällan sällan annat sött. Någon efterrätt kan det bli, men sällan glass eller dylikt. Det är ju bra. Sedan så är jag ju alltid på vattengympan, det är en gång i veckan. Det är oxå bra. Dessutom så äter jag ingen snabbmat ute, inga hamburgare eller pommes eller pizza. Så lite kämpar jag trots att jag inte är på topp... Men jag har fått en sån enorm lust att jogga de senaste dagarna. Jag har inte gjort det... än... och jag vet att min kondis suger, kanske orkar jogga 10 meter, men jag måste ju börja någonstans. Jag kanske får börja jogga dessa metrar och om några veckor kanske jag orkar springa 20 meter? Ska fundera på det någon dag till och hoppas på en solig eftermiddag eller kväll då lusten är allra störst...

Har känt mig ganska uttråkad nu på slutet. Jag är som less och trött och orkar ändå inte ta mig för saker. Jag hoppas lusten för allt tinar upp allt eftersom nu. Måste få mer pepp för allt känns det som. Jag hoppas det lossnar snart... MOTIVATION behövs... Massor med motivation!

Motivation finns för jobbet i alla fall. Det är ju tur. Trivs väldigt bra på mitt jobb. Är inspirerad och företagssam. Är ju bra det. Men kraft finns inte kvar för hemmalivet. Men det kommer väl. Det lider mot vår...


RSS 2.0