Ett bra tag sen...

Men Hallå! Den förlorade bloggaren... :P

Jag har.... hmm... hur ska man lägga fram det? Haft en liten period i livet då datorn kommit i sista hand. Jag har som inte hunnit med alls. Facebook, bloggen, mailen, spelandet... Allt med datorn har vilat och vilat. Jag har inte haft ork att ens slå på datorn.

Men nu har krafterna kommit tillbaka. Solen lyser och jag har fått lite färg. Glad glad. =) Har haft svacka i min motion också, men jag har inte gett upp. Har bara tagit någon dag per vecka där jag inte orkat gå på morgonen. Eller eftermiddagen. Det var under mina tröttaste dagar, då allt abra var slaskigt och grått. Nu lyser solen, så nu vill man itne fuska. =) Nu vill man bara UT UT UT. =)

Valborg... Valborg... Vilken skön helg!! Jag har träffat mina vänner, grillat, promenerat, solat, tvättat kläder, krattat gräsmattan så jag fick typ 6 blåsor på händerna och mycket, mycket mer. =) Jag har äntligen hunnit LEVA! Helt underbart. Kanske lika att börja leva igen, nu när man är 1/4 till 100. Int elångt kvar egentligen... :P

Men fullt upp nu helgerna framöver. Nästa helg är det en tjejhelg, vi ska sola om det är fint väder, laga middag och umgås bara brudar. Så trevligt. =) Helgen efter det ska vi upp och hälsa på familjen i Lappland. =) Helgen efter det är det kristihimmels, stefan har jour så det blir nog en vilohelg. =) Helgen efter det, sista helgen i Maj har jag och Stefan varit tillsammans i 9 långa, underbara år. =) Det är Maj... :P Och veckodagarna jobbar jag. Sen i Juni är det över... Då måste jag ha ett annat jobb. Hoppas det dyker upp något trevligt. =)

Nej, nu är det sent. Dags att hitta sängen och läsa lite. Sen ska man upp och jobba en vecka... =) Ett kvällsmöte i veckan blir det oxå under maj. En "härlig" tid framöver. =)

Gonatt.


RSS 2.0