Snart är året slut...

Nu går 2011 mot sitt slut. Det har varit ett omtumlande år med många besvikelser, någon sorg men en oändligt stor lycka. Jag tror och hoppas 2012 kommer med stora glädjeämnen och mycket lycka. Allt känns så bra nu.

Julen firades hemma hos mamma och pappa. Alla syskon var där och även några mostrar med familjer. Självklart var mormor och morfar där. En mysig jul med 17 personer som alla rymdes utan problem. Jag hade en härlig jul. Den var inte stressig heller. Oftast brukar jag stressa runt för att hinna hälsa på alla, men i år så tog jag det lugnt och alla som ville ha mitt besök blev påhälsade.

Det var skönt att vara ledig och även välbehövligt för jag var mycket trött. Nu känner jag mig mer utvilad och redo för ett nytt år på mitt superjobb.

Nu är det bara nyårsfirandet som ska genomföras, men det går nog som en dans. Och om det inte gör det så får det vara. Jag tror alla kommer ha trevligt ändå. Middag blir det hos oss för ca 10 härliga vänner och jag ser framemot en mysig samvaro. Bordet är färdigdukat och jag måste säga att jag tycker det blev riktigt fint. Sen vet jag inte vad gästerna tycker, men de måste ju uppskatta min ansträngning. Efter middagen så blir det att gå vidare till en vän här i byn som har nyårsfest. Där strålar vi samman med att härligt gäng och sen blir det att fira in det nya året. Ett nytt år som jag ser framemot och längtar mycket efter.

Nu dags för filmmys. Jag har ju jobbat idag så jag är väldigt trött, så att ligga i soffan och jäsa är mitt fredagsmåtto. Gott nytt år!

RSS 2.0