Ett nytt försök.

Ja, var väl några månader sen sist jag var här, och då skrev jag visst något om att jag skulle satsa mer på bloggen. Jag glömde visst bort det löftet. Jag ska försöka bli bättre.

Det har hänt ganska mycket i mitt liv sen sist. Ska försöka dra det i korthet. =)

Jag har fått ett nytt jobb! Ett tillsvidare jobb på heltid i Hällnäs, det ligger utanför Vindeln. Det är toppen. Har jobbat där i, ja snart 2 månader, och det känns toppen! =) Trivs superbra med kollegor, barn och föräldrar. Det är kanoners...=)

Jag har hunnit vara i fjälls och på kalvmärkning för första gången sen jag blev tonåring. Det var en mysig upplevelse igen. Hittade tillbaka till mina rötter.

Jag har börjat läsa samiska på universitetet. Läser 25 % på distans. Båda bröderna kämpar oxå på. Det går lite segt för mig nu, har blivit ganska svårt så jag fixar inte alla övningar, det gör mig frustrerad... =)

Jag har även varit utomlands, för första gången i mitt liv! Blev en mysig och romantisk charterresa till Korfu  i Grekland, med apollo. =) Det var mysigt, romantiskt, vilsamt och underbart. =) Men som man säger; borta bra men hemma bäst, stämmer. =) Var skönt att komma hem... =)

Jag försöker kämpa med att gå ner i vikt. Det går upp och ner, men jag försöker tänka målinriktad för att bli mer motiverad. Varför vill jag gå ner i vikt? Vad tjänar jag på det?! Försöker hitta en del svar och fokusera på dem. Försöker även bryta ner det jobbiga i mindre jobbiga bitar så kanske jag klarar det.. Försöker att inte göra min ryggsäck för tung att bära...

Det har varit dessa månader. Har varit en mysig sommar, dock lite sol i Sverige, men Korfu var soligt, men det är ju bara en vecka sen jag var där... Fast det känns som om det var längre tid sen... :P

Dags för att sova, börjar tidigt imorgon. kram kram

RSS 2.0