Up up and away...

Om cirka en timme sätter jag mig i bilen för avfärd mot moster Gonka i Luleå. Där träffas resten av familjen. Eller well, ska hämta upp lillebror i Umeå innan vi åker norrut. Sedan blir det nog en trevlig kväll med trevligt sällskap innan vi tidigt imorgon beger oss mot Kallax Airport för vidare transport mot Kemer, Turkiet. Känns helt okej om jag ska vara ärlig.

Idag var det packning som gällde för fullt. Strök massa kläder och fyllde på neccesären. Nu är jag redo för en vecka. Jag hoppas på värme och sol, men för att vara helt ärlig gör det inget om det spöregnar. Vi ska ju vara tillsammans hela familjen! Ska bli superroligt att göra detta tillsammans...

Har packat pass, pengar och tandborste. Några rena trosor oxå, så jag är redo.

Igår firade vi en av mina kära kollegor som fyllt 60 år. En trevlig kväll med mycket mycket god mat. Vi hade knytkalas. Det mesta kunde jag faktiskt äta, och jag höll mig till LCHF så jag är nöjd. Jag hade med mig egen efterrätt så jag inte skulle festas och det gick superduper bra! Stolt faktiskt! Och min paj jag hade bakat, den var helt slut. Fanns inte en smula kvar. Den var tydligen uppskattad. Trevligt!

Nu börjar jag känna mig redo att fara. Så vi höres väl om en vecka så får jag återkomma med hur vi hade det! Tjing!

RSS 2.0