Onsdag den 25/3

Ja, det stämmer. Onsdag idag, igen. =) Veckorna, till och med månaderna rinner iväg. Det är snart påsk! Jag hinner inte med. Känns som om jag började jobba igår, men är över 2½ månad sen. Shit shit. =)

Men trött är jag fortfarande. Så trött att jag inte har någon lust att kliva upp på morgonen för mina pormenader, men det gör jag ändå! Sug på den ! =) Jag kliver upp, fast jag är så trött att jag knappt inte orkar gå, jag typ sover halvvägs och vaknar först på vägne hem. Men har en runda som jag går, så det tar ändå lika lång tid, inget fusk bara för att jag är trött....

Våffeldagen idag. Såklart vill sambon äta våfflor, men en gång per år kan man väl offra sig. =)

Händer inte så mycket i mitt liv som jag kan berätta. Vaknar, promenerar, jobbar, lagar mat, kollar tv, somnar. Det är mina dagar, alla veckodagar. :P

Så, det var den spännande uppdateringen. =)

Pusselipuss

Vinter igen...

Fick  några frågor som jag tänker svara på först. Jag kliver upp kl. 5.45 på morgonen och går 30 minuter. Kommer hem, duschar och fixar mig och åker till jobbet 6.50. Frukost serveras på jobbet kl. 8. =)

Morgonpromenaderna hänger med än, uppdaterar er... =) Idag gick vi även en längre sväng ner till affären efter jobbet innan middagen. Nog är vi duktiga, två promenader på en dag... :P

Jobbet fungerar fint. Trivs som fisken i vattnet.

Nu har det blivit kallare igen. Känns att det biter fint i kinderna när man är ute med barnen. Dock lyser solen så på eftermiddagarna är det skönt ute.

Var helt underbart i Gällivare i helgen. Hann med allt jag ville, och lite till! Det är ändå kärlek... =)

Läser Sagan om Ringen triologin, går lite segt. :P Men det är sånt man får ta.

Dags för middag. Lite sen p.g.a prommisen. Kram kram

Ännu en dag med huvudvärk...

Nu är det, jag vet inte vilken dag i rad som jag har huvudvärk. Molande hela dagen på jobbet, men bryter ut med full kraft i bilen på vägen hem. Hur länge står man ut? Börjar med Ipren idag och ser om det hjälper. =) Försöker även dricka mycket, men erkänner att man glömmer det ganska ofta.


Annars är det bra. Fortsätter med morgonpromenader. Håller er uppdaterade om jag slöar till. Då får ni peppa upp mig. =) Som det är nu känns motivationen på topp. Jag har mina mål. Står dock still nu med viktnedgång/uppgång sen några veckor tillbaka, det blir att satsa hårdare. Ska göra det. Kanke plussa till med lite gymträning på brandstationen en gång i veckan oxå? Ska berätta om det funkar. =)

Nu min dagliga dos av Greys Anatomy. Stefan lagar köttfärsås till middag. Gott. =) Fullkornsspaghetti förståss... =)

Tack för allt stöd jag får och all peppning. Fortsätt så! Blir superglad. Kram

Kära dagbok...

Då har ännu en vecka sprungit iväg. Tiden har gått riktigt fort. Har redan jobbat 2 månader i Vännäsby. Hojja, hinner inte med. =)

Redan dags att åka till Gällivare till helgen. Det var ju flera veckor sen vi funderade på det och nu är dagen snart här. Få komma hem och kramas över helgen. Det blir trevligt.

Hade en liten trevlig reunion i går. Drack några glas vin, spelade guitarhero world tour och Uno. Var trevligt och pratade mycket. Kändes kanon.

Solig dag idag, tog en skön prommis. Härligt!

Haft en bra motionsvecka, promenerat varje morgon, vattengympan var jag såklart på oxå. Nu köra vi nästa vecka samma sak. Dock blir det att promenera i Kullen lördag och söndag. =)

Möte onsdag, vattengympa torsdag. Annars är veckan lugn. Plus det jag tjatat om en bilresa 100 mil i helgen.

Uppdaterade mitt CV idag, sista ansökningsdagen för jobb på tomtebo efter sommaren. Sökte såklart. Måste göra sånt nu, eftersom man bara har vikariat till 30 maj. Om man inte blir erbjuden fortsatt. Men man kan ju bara hoppas och önska!

Är dock väldigt trött just nu efter jobbet. Somnar gärna tidigt och sover länge. För trött tror jag. Hoppas det lugnar ner sig så att tröttheten går över. Har inget privatliv alls. Det är matlagning, sova och jobba som gäller. Och promenera. Kanske däröfr jag är tröttare än vanligt kom jag på nu. Ungefär en månads tid jag klivit upp och promenerat på morgonen, ungefär lika länge jag varit så himla trött. Kroppen måste kanske komma in i rytmen att stiga upp så pass tidigt.

Dags för sen middag, renkorv och makaroner blir det idag. Gott gott. Sen Star Wars 4 till efterätt... =)

Over and Out.

May the force be with you...

Åh, framtid?! Vad vill du mig? Vad har du i ditt sköte för mig? Vars ska jag? Vad ska jag göra? Mycket funderingar kring dig... Ge mig en liten inblick, så jag slipper oroa mig...

Jaja, screw it...

Middag igår med lillebror och kussen. Gick på Olles... Men var riktigt trevligt! =)

Star Wars maraton började idag, med Sandra och Elina. Spännande spännande. Hann med första filmen ikväll.

Skön prommis idag i solen! Love sol! Bor man på rätt ställe då?! =P

Sambon i Hemavan med jobbet. Kommer hem imorgon. Skönt att få rå om sig själv, men saknar honom ruksigt ändå. Det är nog kärlek. =)

Kommer nog uppåt till Gällkamarknan... Måste få mig en Souvaskung... =) Och kramas med syster, mamma, pappa och även storfrämmandet från söder... =) Juppi Hoh!

Är nog dags för sängen snart. Så man orkar jobba på måndag. =P Veckorna går ruskigt fort, men nog längtar man till vårsolen. Skidrandes på sjön med en rygga full med varm choklad och korvmackor. U and me Sandra...  =)

Gonatt och sussa sött.


Män som hatar kvinnor....

God kväll

Kom nyss hem från ett biobesök. Såg filmen: Män som hatar kvinnor.

Recension: Efter att ha läst boken så kändes vissa skådespelares tolkningar i filmen inte riktigt passande. Men det är bara mitt intryck. Filmen var bra, inte superbra, men helt okej och väl värd pengarna. Jag tror att de som ej läst boken uppskattade filmen mer. Verkade så på min sambo som tyckte filmen var bra. Se den! Men var beredd på vissa skillnader med boken.

Upptäckte sen till min skräck när jag skulle shoppa strumpbyxor på Åhlens så gav mitt visakort för första gången ett 'medges ej'-meddelande! Fick panik. Som tur var så hade jag karlen med mig som fick pröjsa. Gick sen till en bankomat och det visade sig att jag endast hade 45 kr på mitt konto!! Panik!! Lönen skulle ha kommit i fredags. Kontonumret behövde jag inte ge enligt chefen för det skulle Vännäs Kommun hitta ändå.  Aj aj. Ångest hela filmen. Kom hem och kollade upp lönespecen, gick in på banken. Lönen hade kommit, men på mitt sparkonto! Puh. Utandning. Måste bara säga till dem att sätta in lönen på rätt konto. Har aldrig någonsin inte kunnat betala när jag handlat förr. Läskigt.

Ska uppdatera er på min träningsfront.

Har promenerat varje morgon innan jobbet sen förra veckan. Har inte smitit en dag sen jag satte igång (har inte hållt på alltför många dagar, men är ändå peppad). Jag vaknar faktiskt ungefär en timme innan jag behöver så att jag inte ska försova mig till promenaden. Söndagen promenerade jag faktiskt inte, tråkigt nog. Men var trött. Tycker all dans på lördagskvällen fick stå för söndagens motion. Jag kollade ju vasaloppet! Det räcker väl?!

Just det. Lördags. Var jobbfest. Alltså, hur kul kan man ha egentligen?! Var helt enormt roligt! Drack väl några glas vin och något annat trevligt som bjöds runt. Men jag hade riktigt, riktigt roligt! Ser fram emot nästa gång. Snart, hoppas jag.

Nej, nu börjar klockan närma sig sent, och jag brukar sluta mina göngråblåblask vid denna tid, så man orkar upp kvart i sex för morgonpromenad. Men imorse var promenaden jobbig, det blåste som f*n och vinden och snön piskade i ansiktet. Men imorgon är det bara att köra på. Som tur är så kollar jag aldrig temperaturen elelr väderförhållandena innan jag gått ut, och när jag lix har gått ut är det lika att promenera, för då är jag vaken.

Nu, gonatt. Adjö och tack för att du läser.

RSS 2.0